Samenwerking met Falck Academy

Falck Academy en Van Loevezijn Protect gaan samen trainingen en workshops aanbieden

Na diverse gesprekken en het uitwisselen van ideeën zal binnenkort een samenwerkingsovereenkomst getekend worden tussen Falck Academy en Van Loevezijn Protect.

Door het bundelen van we onze krachten, kunnen we een breder scala van opleidingen en trainingen aanbieden en u op verschillende gebieden nog beter faciliteren. Naast het streven van uitmuntende kwaliteit en een scherp prijstarief blijven wij hiermee onze klanten inspireren.

Falck in Nederland is een professioneel vakkundig bedrijf dat gespecialiseerd is in het ‘Total Safety Concept’.

De uniek gefaseerde aanpak om de gehele keten van agressie te bestrijken van Van Loevezijn Protect sluit naadloos aan bij de filosofie van Falck in Nederland.

“Van Loevezijn Protect is dan ook trots dat de samenwerking een formeel karakter krijgt om samen trainingen en workshops aan te bieden”, aldus Dennis van Loevezijn.

  • Falck Academy is een onderdeel van Falck in Nederland dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van hoogwaardige opleidingen, cursussen, trainingen en workshop.
  • Falck in Nederland is een dochtermaatschappij van de ruim honderd jaar oude Deense multinational Falck A/S. Falck in Nederland bestaat op dit moment uit circa 300 enthousiaste professionals en is nog volop in beweging. De activiteiten van Falck in Nederland richten zich op: het voorkomen van incidenten, het redden van mensen, en het voorkomen van schade aan installaties en goederen.
  • Falck A/S heeft circa 33.000 medewerkers in dienst en is een internationale aanbieder op het gebied van hulpverlening, noodhulp, gezondheidszorg en training. Het verzorgen van preventieve en repressieve veiligheidstrainingen behoren tot de core-business van Falck A/S.
  • Van Loevezijn Protect is een betrouwbaar, inventief en hoogwaardig opleidingsbedrijf. Van Loevezijn Protect biedt professionele trainingen, vakkundige nazorg en praktische oplossingen. Uitgebreide ervaring, een breed netwerk, gecertificeerde trainers en ruime kennis, biedt de garantie van kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

Falck_VLP

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze opleidingen en trainingen?
Binnenkort zullen wij u uitnodigen om middels een open inschrijving kennis te laten maken met onze samenwerking.

Dennis van Loevezijn

 

http://www.falck.com/en/
http://www.falck.nl/nl/
http://www.falck.nl/nl/falck_academy
http://vanloevezijnprotect.nl

Van Loevezijn Protect is de ingang voor al uw veiligheidszaken. Veiligheid begint met het "zich veilig voelen" van u en uw personeel.