Consultant Integrale Veiligheid

‘Met het oog op beveiliging en brandveiligheid’

Bij veel gebeurtenissen in onze samenleving speelt ‘handhaven van veiligheid’ een belangrijke rol. Situaties om de ‘veiligheid te handhaven’ zijn vaak te complex om eenvoudig aan te pakken. De complexiteit wordt onder ander beïnvloed door de maatschappij, (mondiale) politieke en technologische ontwikkelingen.

Voor het zo goed mogelijk tegemoet komen aan de toegenomen behoefte om de ‘veiligheid te handhaven’, is een integrale benadering van beveiliging en brandveiligheid noodzakelijk. Deze zaken zullen belicht moeten worden in een veiligheidsbeleid met veiligheidszorg als insteek..

Van Loevezijn Protect, uw consultant integrale veiligheid

Veiligheidsvraagstukken zullen in omvang, aard en complexiteit toenemen. Dit vraagt naast specialisten ook breed gekwalificeerde professionals die het gehele terrein van veiligheidsvraagstukken kunnen overzien. Van Loevezijn Protect heeft in de afgelopen jaren de nodige kennis, expertise en een netwerk opgebouwd, waardoor de verschillende veiligheidsaspecten onder één paraplu kunnen worden uitgevoerd. Complexe, meerduidige veiligheidskwesties kunnen door ons op een brede, integrale manier worden aangepakt en multidisciplinair worden aangevlogen.

consultant integrale veiliigheid

Onze Aanpak

Naast zaken als ‘agressie’ en ‘weerbaarhied’ is Van Loevezijn Protect in staat om u projectmatig te adviseren over maatregelen inzake ’handhaven van veiligheid’:.

  • Organisatorische maatregelen – Deze hebben betrekking op behoefte aan opleiding en trainingen, opzetten van beleid, (huis)regels en administratieve maatregelen, cultuurveranderingen.
  • Bouwkundige maatregelen – Dit zijn alle maatregelen van materiële aard waarbij geen ICT of (elektro=)technologie komt kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan SKG-goedgekeurd hang- en sluitwerk, inbraakwerend veiligheids­glas, brandvertragende bouwconstructies.
  • Elektronische maatregelen – Deze zijn meestal gekoppeld aan ICT en techniek. Denk hierbij bijvorbeeld aan brandmeldcentrales, camera’s, kaartlezers, digitale sleutelkasten
  • Meeneem beperkende maatregelen – Deze zijn voornamelijk gericht op risico’s, het inventariseren, analyseren en beoordelen van regels met betrekking tot inchecken en uitchecken van goederen, zodat de beheersbaarheid van incidenten gemanaged kan worden.

Wat is uw voordeel?

  • Eén partij die u in de gehele keten kan ontzorgen van advisering tot implementatie
  • Onafhankelijk en deskundig advies (merk onafhankelijk).
  • Snel­ler, be­ter en kos­ten-ef­fi­ciënter ingericht.
  • Pragmatisch ingesteld.
  • Professionele no-nonsense aanpak.

 

Voor vragen en/of advies neem gerust contact op.