Bedrijfsprofiel

De missie

“Van Loevezijn Protect is een betrouwbaar, inventief en hoogwaardig opleidingsbedrijf.
Wij bieden professionele trainingen,vakkundige nazorg en praktische oplossingen. Door onze uitgebreide ervaring, een breed netwerk, gecertificeerde trainers en ruime kennis, kunnen wij garant staan voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.”

Met u meedenken, is voor ons vanzelfsprekend – Betrokkenheid, een heldere communicatie en professionele trainingen die daadkrachtig zijn dragen naar onze mening bij aan een langdurige vertrouwensrelatie. U kunt rekenen op een heldere communicatie, continuïteit, kwaliteit en uitstekende trainingen die door professionele trainers  worden gegeven. Ook op het gebied van nazorg kunnen wij u van dienst zijn. Van Loevezijn Protect ondersteunt u met hulp van ervaren mediators en psychologen, wanneer er sprake is van bijvoorbeeld  een traumatische ervaring of agressieconflict op de werkvloer.

Onderscheidend vermogen

 • Door gebruik te maken van psychologen, mediators, organisatiecoaches en gecertificeerde trainers, kunnen wij de gehele keten van agressie professioneel bestrijken en kunnen wij garant staan voor een hoge kwaliteit van dienstverlening.
 • Middels continu wetenschappelijk onderzoek is onze dienstverlening voortdurend afgestemd op de actuele ontwikkelingen.
 • Een unieke gefaseerde aanpak om de gehele keten van agressie aan te pakken, die succesvol is door eenvoud en doeltreffendheid.
 • Pragmatische aanpak met een efficiënte ureninzet en daarmee een optimale prijs/kwaliteitverhouding.

De visie

“Door het bieden van goede kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit kan er een lange en vruchtbare samenwerking tot stand worden gebracht, waarbij betrouwbaarheid en affiniteit met de dienst kan leiden tot het juiste en het gewenste resultaat.”

Doelstellingen

 • Strategisch streven wij naar flexibiliteit, kwaliteit en kostenefficiëntie.
 • Tactisch willen wij voor u trainingen op maat realiseren en u waar gevraagd adviseren bij verschillende vraagstukken.
 • Operationeel willen wij een meerwaarde aan uw organisatie toevoegen door mensen te inspireren, op te leiden en door samen te werken.

Kernpunten

 • Het streven naar uitmuntende kwaliteit.
 • Het zo efficiënt en effectief mogelijk organiseren van de activiteiten.
 • Klantgericht en proactief samenwerken.
 • Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

Groot netwerk

Van Loevezijn Protect geeft advies, biedt trainingen op maat en levert nazorg

Wij zijn veiligheidsexperts in hart en nieren en hebben ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in verschillende vormen van veiligheid. Vanuit die achtergrond bieden wij opleidingen en trainingen aan voor weerbaarheid, coaching trajecten en andere veiligheidstrainingen. Ook voor de meer persoonlijke benadering, zoals het verkrijgen van vaardigheden en technieken voor weerbaarheid en consultancy/advies, bent u bij ons bij het juiste adres (veilig-voelen)

Samen sterk

Van Loevezijn Protect heeft een kwalitatief hoogwaardig netwerk opgebouwd gebaseerd op goede relaties

Wij kunnen u altijd van dienst zijn en u helpen het juiste antwoord te geven op verschillende vraagstukken.

Het aanbod


Voor vragen en/of advies neem gerust contact op.