Voorkomen is beter dan genezen

We worden dagelijks geconfronteerd met berichten over criminaliteit. Uit al die verhalen blijkt dat criminelen steeds professioneler en meedogenlozer te werk gaan. Desondanks is de beveiliging van een woonhuis, bejaardentehuis, verpleegtehuis voor veel mensen nog steeds een ver-van-mijn-bed-show. Een woninginbraak of overval is iets waar u misschien liever niet aan denkt. Of waarvan u het gevoel heeft: dat gebeurt alleen anderen.

Van Loevezijn Protect wil voorkomen dat ouderen slachtoffer worden van insluiping en beroving en helpt u om de zwakke plekken in uw woonhuis in kaart te brengen. Wij geven advies welke veiligheidsmaatregelen u het beste kan treffen.

Om écht het verschil te maken, zullen wij persoonlijk handvatten aanreiken zodat u zich ook beter en weerbaar kan opstellen tegen criminaliteit. Voor de aanpak is een speciaal team van adviseurs geselecteerd die de scans mogen uitvoeren.

 

Van Loevezijn Protect is de ingang voor al uw veiligheidszaken. Veiligheid begint met het "zich veilig voelen" van u en uw personeel.

Tagged with: , , , , , ,